“Ruimte voor groei”

Business Coaching

Hoe meer iemand kan hoe meer coaching iemand nodig heeft om te blijven groeien,  kijk maar in de topsport en bij succesvolle ondernemers, want ondernemen is ook iedere dag weer topsport.

Binnen organisaties met een professionele kenniscultuur dienen mensen te blijven leren om daar deel van uit te blijven maken. Coaching is het helpen aanleren en kopiëren van deze kennis en door het combineren van verschillende ideeën ontstaat er weer nieuwe kennis. En dat is dus innoveren.

Als ondernemer heb je ambities en doelen gesteld voor je onderneming. Je hebt deze doelen vastgelegd in een ondernemingsplan en de bijbehorende acties die daaruit voortkomen voor de komende kwartalen. Maar je wordt soms ook geleefd door de waan van de dag: escalatie bij een van je klanten,  een belangrijke klant gaat failliet, je topverkoper wil naar de concurrent en je manager is helaas langdurig ziek. Dan ben je aan het werk in je onderneming en niet aan je onderneming. Een Business coach helpt je om op koers te blijven.

De organisatie en de markt vragen steeds meer van jou als professional om succesvol en voorop te blijven. Professional zijn is topsport en met "coaching on the job" helpt een coach jou om met de juiste mindset en gedrag jouw gewenste doelen te realiseren. Resultaat binnen 2 tot 3 maanden een verbeterde versie van jezelf, want progressie motiveert je extra.

Neem contact op met Izebrand

Bezoekadres:
Westplein 12
3016 BM Rotterdam

M: +316 474 74 409
@: info@izebrand.eu