“Ruimte voor groei”
exploreme

Persoonlijkheidsanalyse ExploreMe

ExploreMe is een persoonlijkheidsanalyse en ontwikkelmethode die jou inzicht geeft hoe flexibel jij op dit moment jouw capaciteiten inzet om je doelen te bereiken. Wat zijn daarbij jouw motivaties, wat geeft en kost jou energie en hoe is het met je mentale en fysieke gesteldheid, dus hoe vitaal ben jij?  Het scherp dus smart formuleren van je doelen (professional, familie, sociaal) geeft je focus en energie. Gebaseerd op meer dan 30 jaar wetenschappelijk onderzoek en met meer dan 30 jaar kennis en levenservaring wordt de analyse praktisch en pragmatisch toepasbaar gemaakt.

Om als professional binnen sociale netwerken te leren en opereren kun je vijf essentiële capaciteiten inzetten:

1

Doen aan zelfvernieuwing en uitdagingen zoeken.

2

Goede relaties onderhouden met anderen en zorgen dat je aardig wordt gevonden.

3

Politieke allianties vormen en samenwerken met collega’s, dus een beetje geven en nemen.

4

Thought leadership : het vermogen om bondig  samen te vatten en weer te geven wat er in jouw bedrijf en markt gebeurt en waar het naar toe gaat.

5

Lef tonen als het nodig is, want je moet bijvoorbeeld tegen collega’s durven zeggen dat ze nog even doorwerken om opdracht af te krijgen. Of aan een klant durven vragen om een order. Dat vraagt lef, want we hebben een soort Pavlov-reactie van angst voor afwijzing.

Het doel is je daarop verder te ontwikkelen, lees je expertise vergroten met behulp van ExploreMe. Met andere woorden de beste versie van jezelf worden.

De resultaten uit de analyse worden  individueel besproken en aan de hand van deze resultaten worden smart doelen vastgesteld hoe jij je capaciteiten en kwaliteiten verder kunt ontwikkelen. Hier kun je individueel mee aan de slag of we koppelen er een coaching traject aan, zodat je sneller groeit. Want er is altijd “RUIMTE VOOR GROEI”.

Prijs € 250 excl. BTW inclusief rapport met resultaten van persoonlijkheidsanalyse ExploreMe en 1 uur individuele bespreking van de analyse en tips om jezelf verder te ontwikkelen en verbeteren. Een coaching traject zal altijd individueel bepaald worden.

Neem contact op met Izebrand

Bezoekadres:
Westplein 12
3016 BM Rotterdam

M: +316 474 74 409
@: info@izebrand.eu